Webdesign, reklama, atd...

...aneb samo se to neudělá...

XTB: X-Trade Brokers Cup - každý se veze na vlně úspěchu!

Nemohl jsem si nevšimnout zajímavých reakcí některých finančích webů, které využívají
rozsáhlé reklamní kampaně investiční hry společnosti X-trade Brokers ve svůj prospěch.

Doslova za měsíc se na mnoha finančních i nefinančních webech začaly objevovat klíčové výrazy jakými jsou třeba "xtb" nebo "x-trade brokers".
Tyto výrazy jsou čím dál více hledané. Ve finančním světě je to možná cesta jak přilákat další potencionální zákazníky na svůj web.
Na vlně XTB se veze i jeden z mých oblíbených webů http://www.financnik.cz, který sice není přímým konkurentem XTB, ale zcela jistě se také snaží přilákat nové návštěvníky hledajících právě tyto výrazy. Finančník.cz dokonce zcela odstranil veškerý popis svého webu a nechal zobrazit pouze celý název společnosti X-Trade Brokers.

(TIP: Zkuste hledat výraz "x-trade brokers" na Seznam.cz a uvidíte sami).

Společnost X-Trade Brokers, ačkoli je na českém trhu nováčkem, si díky své mega rozsáhlé kampani, dokázala získat velkou pozornost nejen občanů, ale i médií. O tomto svědčí i fakt, že od začátku soutěže, již v pátem týdnu, hraje hru přes 26000 lidí. Velkým magnetem pro účast v soutěži pravděpodobně není jen první cena, kterou je Porsche Boxter, ale spíše i to, že jsou na strákách http://www.xtb.cz zveřejňovány průběžné výsledky soutěže. A ty se pohybují v neskutečných, ba dokonce pohádkových výšinách.
Kdo by si nechtěl zkusit zhodnotit počátečních 200.000,- Kč, tak jako p. Jiří z Jeseníku.
Podle průběžných výsledků dokázal p. Jiří v pátém týdnu soutěže zhodnotit svůj účet o neskutečných 2634.35%.
Což je úchvatných 5.468.700,- Kč. Ano správně! Za pět neděl!

Ale není všechno zlato co se třpití. Po přečtení pár zajímavých diskusí budete mít hlavu o něco jasnější.
Pokud tápete a již Vás napadla myšlenka otevřít si real účet u XTB, přečtěte si nejdříve tyto zajímavé diskuse:

http://czechwealth.cz/forum/obchodujeme-forex/ktery-broker---zkusenosti/
http://www.financnik.cz/forum/read.php?4,83571,page=1

A co si o tom myslíte Vy?

23.11.2007

       pošli na vybrali.sme.sk               Digg

Reakce ke článku:

Strana: 1 2 << >>

Tom , Jo a ještě 3.12.2007
Určitě přijeď Poršákem
Já jsem tak trochu fanatik do týhle značky


jiří , RE, 2.12.2007
OK-Jestli to pujde tak se určitě ozvu


Tom , RE: 2.12.2007
OK. Díky Jirko za tvý poznatky. Já doufám, že se snad někdy potkáme osobně.
Když by jsi měl třeba plánovanou cestu přes Tábor, dej vědět třeba na email. Budu fakt rád.
Na oplátku ti můžu poradit s trénováním na kole

PS: Ty exotické měny mě taky lákají... uvidíme.


jiří , RE:Tom 2.12.2007
Ja nemám příliš zkušeností z komodytama,skoušel jsem akcie,ale ty mě nenatchly a ted skouším měny.Ale musim podotknout,že si vybíram alespoň pro mě exotické měny,protože třeba zrovna Eurodolar mi příjde jako hodně průhledný,ošemetny a z hlediska krátkodobého i dlouhodobého zisku né příliš zajímavý a lukrativní pár,ale jaky obchoduji ti tady opravdu neprozradím-opravdu snad osobně při nějaké příležitosti.a na otázku ohledně XTB ti můžu říct jenom tolik,že podle mého názoru na brokerovi-zas až tak moc nezáleží,ale nemužu 100% posoudit


Tom , RE: 2.12.2007
No asi ano, když si čtu některé diskuse, tak se nestačím divit. Je tam spousty chytrých lidí, ale zajímalo by mne kolik z nich skutečně vadělává právě obchodováním.
Ale zase je fakt, že se furt dozvídám nové a nové věci. Je toho víc a víc. Sám jsem si říkal, že se budu snažit jít na to co nejjednodušeji. Nakonec při demu jsem, ale zjistil, že se můsím ještě hodně učit. Z počátku mi šlo obchodovat Eurodolar s Williamsem %R a Exp. průměry, ale když jsem měl velmi malý počet obchodů, nevydržel jsem a začal hledat něco jiného.
MACD Histogramu, který mi nejdřív velmi seděl, jsem po čase také přestal rozumět a zase začal prodělávat. Prostě jsem dělal školácké chyby, které budu muset odstranit.

Zařadit přísný Money Management a zajímat se více o fundamentální analýzu.
Je to zajímavé, když vím, že tohle dělám špatně a stejně ty chyby pořád opakuji... prostě hrůza

Ale vesměs mi v článku šlo o to, jestli se dá u XTB obchdovat stejně třeba jako u amerických brokerských společností.


jiří , RE,Tom 2.12.2007
četl jsem si ty recenze na odkazech a řeknu ti že ti lide jsou opravdu jak knížky,odborné termíny jim jdou-skušenosti maji 100% (ale spousta ?????)opravdu sem hlavně přišel na to,že čím víc se v tom člověk pohybuje a čim vic čte recenze analitiků,tím víc se jim podoba a hraje jejich hru!!!ale paradoxně otom to neni v žadném byznisu se nemůžeš řídit podle nějakých manuálu ani podle nikoho.jde zcela a jenom o vlastní intuici.samozřejmě využívam fundamentální a technickou analýzu,ale jenom jako podpůrčí produkt.


Tom , RE: Jiří 2.12.2007
Tak to, že jsi spíše z řad normálních lidí je supr zpráva pro mne, jako začínajícího obchodníka. Moc mě těší, že jsi takhle otevřený.
A je mi jasné, že takového zhodnocení lze dosáhnout systematicky, nikoliv hazardováním bud a nebo.
Sám také podnikám v několika různých odvětvích, ale burza je prostě burza.

Ten postup by mě opravdu velmi zajímal. Byl by jsi třeba ochotný se osobně sejít? Klidně bych přijel na otočku.
Samozřejmě, že nechci nikoho otravovat, ale nedá mi to se nezeptat. Za diskrétnost ručím.

Jinak stejně děkuju i za těch pár příspěvků...


jiří , RE:Tom 2.12.2007
V prvmí řadě ti chci řict,že opravdu nemám žádné větší skušenosti s obchodováním,ani vzdělání ekonomického směru.já mám prostě obchodního ducha a využímám hlavně poznatků a skušeností z pětiletého podnikání a žádnemu analitikovi ani jiným podobným patronum prostě nevěřím!!!Dávám zcela a pouze na své prozatimní intuice.A sám musíš přiznat,že vysledky ve hře nejsou otázkou náhody-když si zpětně projedeš průběžné pořadí.Samozřejmě že se o postup při zhodnocení mile rád podělím a přeji mnoho zdaru a hlavně toho štěstíčka.


Tom , RE: Jiří 2.12.2007
To ano, naprosto s tebou souhlasím. Burza je skutečně cesta, která vede k velkým penězům a nemusí tě to stát dřinu po celý život. Mě osobně se tenhle byznys hodně líbí.
Soutěž od XTB se mi taky zalíbila. Teď už jen zbývá jít do toho naostro.

PS: Jinak, teda smekám před tebou. Hodně by mě (vlastně nejenom mě) zajímálo, jak vypadal tvůj postup při zhodnocení (komodita, indikátory, techniky, mm, atd..).
Snad se aspoň část dozvíme, někde na webu nebo v novinách.
Tkaže ještě jednou gratuluji.


Jiří Jeseník - 40061 , Reakce ke článku 1.12.2007
Zdravim tě-v určitém směru s tebou musím souhlasit,ale nemyslíš si,že veškere obchody ne jenom na burze,ale i klasické podnikaní je obestřeno spoustou otazníků a pavučin?Na burze narozdíl od podnikání nemusíš nic nabýzet,vnucovat se a abys vydělal-běh na dlouhou trať.Tak že závěrem když srovnám vstupní náklady a míru ryzika,nechť si každy sám udělá vlastní úsudek


Přidat reakci:

Jméno: *
Email:
Téma:
Vzkaz: *
Kód: * Opiště kontrolní kód z obrázku.